Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Fout
  • JFolder::create: Path not in open_basedir paths
Overzicht van het aanbod

Overzicht van het aanbod (15)

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Dan bent u bij Dolia Makelaardij aan het goede adres! Wij hebben woningen aan in alle “soorten en maten” te koop én te huur.

Woonhuizen (10)

In de categorie ''woonhuizen'' vindt u een kleine overzicht van de woningen die door onze kantoor  te koop worden aangeboden.

Bekijk items...

Appartementen (5)

De categorie ''Appartementen'' biedt een u een kleine overzicht van de appartementen die Dolia Makelaardij in portefueille heeft.

Bekijk items...

Te huur (0)

Dolia Makelaardij is ook op de verhuurmarkt zeer actief, regelmatig vindt u in deze categorie appartementen, studio's, kamers etc bedoeld voor de verhuur.

Bekijk items...

Overig (0)

Dikwijls hebben wij bedrijfsonroerendgoed, kavels, garage's en dergelijke in onze portefeuille, in de categorie ''overig'' kunt u hier een overzicht van terug vinden.

Bekijk items...

WIE WE ZIJN

Wij zijn een jong, dynamisch team met een enorm plezier in het vak en 100% aandacht voor onze klanten. Vanzelfsprekend verstaan wij ons vak en hebben jarenlange ervaring.

Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en we kennen de weg als geen ander in Utrecht e.o. Lees meer over ons en onze diensten op deze site.

Contact opnemen

  • Onze Adres: Amsterdamsestraatweg 322 3551 CV Utrecht.
  • Tel: +(31) 030-2467770
  • Email: info@doliamakelaardij.com
You are here Woning aanbod