Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Fout
  • JFolder::create: Path not in open_basedir paths

Hypotheken

  • PDF

Hypotheekadvies is persoonlijk advies.

Alles draait immers om uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Voordat de hypotheek is gesloten worden allerlei gegevens over uw leefsituatie doorgenomen. Daarna gaat u in principe voor lange tijd een lening aan. Redenen genoeg om een hypotheekadviseur in de arm te nemen waar u op kunt vertrouwen.

Bij de keuze van de juiste hypotheek moet men rekening houden met een aantal belangrijke factoren. Men moet een juiste beeld hebben van zijn financiële situatie en niet alleen op het moment van beslissen maar ook in de toekomst. Denk hierbij aan, uw pensioen, wanneer u wilt stoppen met werken, of u kinderen in huis hebt, een of twee inkomens… kortom genoeg factoren die meespelen bij het maken van de keuze voor de juiste hypotheekvorm.

U merkt het, een hypotheekadvies verstrek je niet per telefoon of computer. Dat doe je in een persoonlijk gesprek. Zo denken wij bij Dolia Makelaardij erover. Onze relaties kunnen U begeleiden tot het verkrijgen van de financiering van U woning, dat gebaseerd is op de voor U meest gunstige voorwaarden.

Verstand van zaken

Een erkend hypotheekadviseur heeft verstand van verschillende zaken, zoals: belastingen, verzekeringen, toekomstvoorzieningen en financieringen.

Samenwerking

Wij werken samen met een onafhankelijke hypotheekadviseur; die u graag vrijblijvend  informeert over de mogelijkheden voor een passende financiering voor u. Wilt u van deze service gebruik maken neem dan contact op.

Laatst aangepast op dinsdag, 13 december 2011 02:46

WIE WE ZIJN

Wij zijn een jong, dynamisch team met een enorm plezier in het vak en 100% aandacht voor onze klanten. Vanzelfsprekend verstaan wij ons vak en hebben jarenlange ervaring.

Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en we kennen de weg als geen ander in Utrecht e.o. Lees meer over ons en onze diensten op deze site.

Contact opnemen

  • Onze Adres: Amsterdamsestraatweg 322 3551 CV Utrecht.
  • Tel: +(31) 030-2467770
  • Email: info@doliamakelaardij.com
You are here Hypotheken