Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Fout
  • JFolder::create: Path not in open_basedir paths

Verkoopbegeleiding

  • PDF

Een huis verkopen: Is een vak apart.

Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundige hulp op maat, waarbij u een goed gevoel heeft over het verkooptraject en het resultaat. Dolia Makelaardij heeft 100% aandacht voor de klant en staat  vooral bekend om de persoonlijke benadering.

Voor de succesvolle uitvoering van uw verkoopopdracht is het nodig om eerst gezamenlijk de woning zorgvuldig te meten, te beschrijven en relevante gegevens te verzamelen. Wij zorgen voor uitgebreide documentatie en omschrijving van het huis, en voor presentatie op funda.nl, doliamakelaardij.com en dehuizenbemiddelaar.nl.

Daarnaast zorgen wij dat ons grote netwerk op de hoogte gebracht wordt, zo weten ook alle overig geïnteresseerden snel dat uw woning te koop staat. Wij behartigen steeds uw belangen met als doel: een geslaagde transactie. En de ervaring leert dat de optimale koper maar zeer zelden aan onze aandacht ontsnapt!

Waarom Dolia Makelaardij?

Wij verkopen uw woning snel, voor een goede prijs en zonder problemen achteraf. Hieronder hebben wij een aantal belangrijke redenen om te kiezen voor ons kantoor bij de verkoop van uw woning opgenomen:

  • Onze klanten hechten veel waarde aan een makelaar die volledig bekend is in de regio waar zij wonen. Onze collega's zijn dan ook opgegroeid in uw regio en spreken uw taal. Ze weten wat er speelt en kennen de historie van de woningen.
  • Het aantal panden dat een makelaar in zijn portefeuille heeft, is relatief gezien laag. Dit betekent dat uw makelaar u meer dan gemiddelde persoonlijke aandacht geeft en altijd voor u klaar staat.
  • Ons bestaansrecht danken wij aan tevreden klanten. We doen er dan ook alles aan om onze klanten een uitstekend en vertrouwd gevoel te geven. Ieder risico wat eventueel afbreuk kan doen aan onze goede dienstverlening elimineren wij van tevoren.

Op maat!

Dolia Makelaardij maakt voor elke te verkopen woning een op maat gemaakt plan. Bent u benieuwd naar ons verkoopplan voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om onze werkwijze aan u kenbaar te maken en hoe wij deze kunnen toepassen op uw woning!

Laatst aangepast op dinsdag, 13 december 2011 02:25

WIE WE ZIJN

Wij zijn een jong, dynamisch team met een enorm plezier in het vak en 100% aandacht voor onze klanten. Vanzelfsprekend verstaan wij ons vak en hebben jarenlange ervaring.

Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en we kennen de weg als geen ander in Utrecht e.o. Lees meer over ons en onze diensten op deze site.

Contact opnemen

  • Onze Adres: Amsterdamsestraatweg 322 3551 CV Utrecht.
  • Tel: +(31) 030-2467770
  • Email: info@doliamakelaardij.com
You are here Verkoopbegeleiding