Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Fout
  • JFolder::create: Path not in open_basedir paths

Aankoopbegeleiding

  • PDF

U zoekt een geschikte huis?

Uw nieuwe woning en de buurt waarin de woning ligt moet uiteraard zoveel mogelijk aan uw wensen en behoeften voldoen. Wij denken graag met u mee, voorzien u van advies en begeleiden u zelfs bij de afhandeling van alle notariële zaken.

De zoekopdracht!

Het is ons werk om dagelijks in de gaten te houden welke woningen te koop komen. Wij kennen de markt in Utrecht e.o. als geen ander. Bij ons krijgt u betrouwbare en gedegen informatie; informatie die u vaak zelf niet kunt achterhalen. Wij beschermen u voor valkuilen en verkeerde aankopen. Tenslotte staan wij geheel emotieloos in het onderhandelingsproces zodat wij voor u het beste resultaat kunnen behalen.

Gevoel van thuis komen!

Geef Dolia Makelaardij  daarom een zoekopdracht: Wij bespreken uw wensen maar ook uw financiële ruimte. Aan de hand van deze gegevens gaan wij voor u op zoek naar woonruimte; woonruimte met het gevoel van thuis komen!

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek over onze aankoopbegeleiding; neem dan gerust contact met ons op: 030 - 24 67 770 of loopt u gerust eens binnen bij ons op kantoor aan de Amsterdamsestraatweg 322 te Utrecht.

Laatst aangepast op dinsdag, 13 december 2011 02:18

WIE WE ZIJN

Wij zijn een jong, dynamisch team met een enorm plezier in het vak en 100% aandacht voor onze klanten. Vanzelfsprekend verstaan wij ons vak en hebben jarenlange ervaring.

Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en we kennen de weg als geen ander in Utrecht e.o. Lees meer over ons en onze diensten op deze site.

Contact opnemen

  • Onze Adres: Amsterdamsestraatweg 322 3551 CV Utrecht.
  • Tel: +(31) 030-2467770
  • Email: info@doliamakelaardij.com
You are here Aankoopbegeleiding