Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel

Banner

Fout
  • JFolder::create: Path not in open_basedir paths
  • Woning te koop

  • Appartement te koop

  • Topper van de maand

  • Woning te Huur

Ruime woning met 6 kamers te Utrecht
Een prachtige ruime woning met 6 kamers te koop in Utrecht. De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. De woning heeft 4 verdiepingen, een grote tuin en twee eigen parkeer plekken. Vraagprijs: € 567 000 k.k.

 


Eengezinswoning met 5 kamers te Amsterdam
Een ruime volledig gerenoveerde en gemoderniseerde eengezinswoning met 5 kamers, tuin en berging, gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving. Vraagprijs: € 349 000 k.k.

 

 


Grote tussenwoning met 4 kamers te Utrecht
Tussenwoning met veel lichtinval, ruime woonkamer, achtertuin met schuur. De woning is gelegen in de rustige woonwijk Zuilen op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, uitvalswegen en het Julianapark.  Vraagprijs: € 209 000 k.k.

Over ons bedrijf

Dolia makelaardij opgericht in 1999, is met een snel vaart gegroeid tot een organisatie dat in de weide omgeving bekend staat om zijn service. We zijn niet het grootste makelaarskantoor in de regio en dat willen we ook niet worden.

Voor ons staat het contact met de klant op de eerste plaats en dat is dus ook het voordeel van een kleiner kantoor. Mensen bij naam kennen, het kennen van hun wensen en behoeftes daar gaat het ons om.

Inmiddels beschikt het bedrijf over een uitgebreid team van adviseurs die U kunnen begeleiden bij de verkoop van Uw woning of bij de aanschaf hiervan. Onze adviseurs zijn van alle markten thuis, maar we hebben ons de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in de makelaardij.

WIE WE ZIJN

Wij zijn een jong, dynamisch team met een enorm plezier in het vak en 100% aandacht voor onze klanten. Vanzelfsprekend verstaan wij ons vak en hebben jarenlange ervaring.

Ons kantoor is 6 dagen per week geopend en we kennen de weg als geen ander in Utrecht e.o. Lees meer over ons en onze diensten op deze site.

Contact opnemen

  • Onze Adres: Amsterdamsestraatweg 322 3551 CV Utrecht.
  • Tel: +(31) 030-2467770
  • Email: info@doliamakelaardij.com
You are here Home